“Am sustinere neconditionata din partea familiei mele, lucru care ma ajuta enorm in ceea ce fac. Sotul meu este persoana care imi ofera incredere si ma motiveaza tot timpul. Un alt element important ce a condus la succesul acestui brand este, bineinteles, si echipa mea, cu ajutorul careia am conturat impreuna aceasta viziune a frumusetii.” Cristina Ratiu.

Oranjollie Professional nu inseamna numai o gama profesionala de produse de beauty, ci te ajuta sa te descoperi si sa te simti libera sa iti exprimi calitatile, radiind din interior.

Credem ca frumusetea se afla in fiecare din noi. Totul vine din increderea in propria persoana si consta in puterea de a ne accepta asa cum suntem. Machiajul este doar o cale de a sublinia trasaturile noastre naturale. Un instrument care celebreaza sclipirea noastra unica, individualitatea si personalitatea remarcabila. In ultimii 10 ani te-am ascultat si am vrut sa ne apropiem cat mai mult de cea mai buna varianta a ta. De aceea, am lucrat si lucram constant la imbunatatirea produselor noastre.

Oranjollie Professional – Straluceste din interior