Toamna se numara targurile

Buna iubitori de beauty (si nu numai)!

Vara a trecut, ne-am relaxat, am fost in vacanta iar acum ne-am intors acasa, la vechile pasiuni si obiceiuri. Vremea e suficient de buna cat sa ne aventuram in parcurile si pe la evenimentele Bucurestiului nostru drag, asa ca va invitam la Romexpo.

Aici e mereu ceva interesant de vazut, insa pentru pasionatii de beauty zilele acestea se desfasoara Targul Cosmetics Beauty Hair, intre 26-29 Septembrie. Toti producatorii de produse cosmetice, ingrijire corporala si coafura s-au adunat pentru expozitie de produse, lansari, conferinte si diferite ateliere.

Oranjollie se numara printre expozanti, cu zeci de produse profesionale si cu sfaturi utile de make-up si cosmetica. Pentru ca toamna se numara targurile, nu am uitat ca se numara si reducerile – in fiecare zi Oranjollie are pregatite oferte speciale la produsele voastre preferate.

Fie ca activezi in aria de make-up sau ingrijire corporala, in brandul Oranjollie Professional vei gasi nu doar o gama profesionala de produse de beauty, ci increderea sa te exprimi ca o persoana puternica si libera. De aceea am creat un brand care sa fie accesibil tuturor celor care cauta calitate si siguranta in produsele lor de ingrijire zilnica.

Suntem Oranjollie Professional, prietenii tenului si corpului tau. Vrem sa ne cunoastem, asa ca vino la Targul Cosmetics Beauty Hair, intre 26-29 Septembrie iar noi promitem ca te vom rasplati cu oferte speciale, produse profesionale la preturi remarcabile si un zambet care iti va da incredere in noua legatura pe care o cream.

Va asteptam cu drag,

Oranjollie Professional