Forma unghiilor tale

Buna iubitorilor de beauty (si nu numai)!

Nu mai este strain faptul ca Oranjollie Professional este specializat in estetica si ingrijirea unghiilor tale. Ne place sa studiem si sa aducem mai aproape de voi ultimele trenduri din acest domeniu dinamic si, binenteles, extrem de fascinant.

Manichiura este cartea de vizita a oricui: intotdeauna mainile tale trebuie sa fie ingrijite si fine iar manichiura sa vibreze in culori puternice sau sa pastreze eleganta clasica a nude-urilor. Pentru o manichiura corecta, specialistii recomanda sa tii seama de forma degetelor si a unghiilor tale – cu siguranta, pentru a te convinge, le poti incerca pe toate. Mai jos gasesti formele de unghii potrivite pentru fiecare tipologie de mana.

1. Unghii rotunde

Acesta este un look soft si usor de intretinut. Forma se da usor din pila, facand o miscare circulara pe partea de sus a unghiei – daca gresesti e ok, fiind o forma simetrica e usor de reparat. Aceasta forma se potriveste persoanelor cu unghii si degete scurte, pentru ca ajuta la apectul alungit al unghiei. Ca stil de manchiura, poti sa mergi pe orice tip: de la clasic la extravagant.

http://newnailmodels.com

2. Unghii ovale

Ca forma, necesita mai multa atentie pentru ca miscarea pilei poate crea usor forma de migdala sau rotund. Lookul manichiurii tale cu unghii ovale este unul feminin si elegant, un clasic care inspira incredere si putere. Alege aceasta forma daca ai unghiile late si inguste si degete scurte. Stilul manichiurii este versatil, cu precadere pe cele cu gel sau acril.

naildesignsjournal.com

3. Unghii migdala

Spre deosebire de forma ovala, acest stil are accent pe varf, care devine mai ascutit, insa tot rotund. Numele, binenteles, i se trage de la forma de migdala. Se potriveste persoanelor cu unghii medii si lungi si cu degete lungi, forma creand o alungire naturala care confera feminism si glam manichiurii tale. Manichiura poate sa fie in culori pale sau, pentru efectul sofisticat, nuante metalice sau stralucitoare.

lovethispic.com

4. Unghii patrate

Este cea mai usoara forma de obtinut pentru unghiile tale, insa una dintre cele mai greu de intretinut. Colturile se pot agata usor asa ca asigura-te ca le-ai rotunjit putin la finalul manichiurii. La fel ca la forma midgala, se potriveste unor degete lungi cu unghii lungi si inguste, altfel risti sa creezi un efect de scurtare al degetelor. Culoarea ojei poate sa fie indrazneata, deschisa, inchisa, neon – lasa-ti imaginatia sa zburde pe unghiile tale.

styleoholic.com

5. Unghii stiletto

Acesta este un stil care vorbeste despre persoana care le poarta cu incredere si admiratie. E necesara o doza mare de rabdare sa obtii aceasta forma si sa o intretii. Pentru ca nu e un stil in care unghia vine natural, e nevoie de un intaritor (gel sau acril) pentru a-ti pastra manichiura un timp indelungat – aceasta este chic, moderna si puternica.

buyonline.hairspray.ie

6. Unghii ballerina

Se aseamana cu forma stiletto, insa varful se aplatizeaza din pila. Ingrijirea lor necesita delicatete si rabdare iar ca la stiletto, manichiura trebuie sa vina cu un intaritor. Se potriveste persoanelor cu degete si unghii lungi iar gama de stiluri potrivita este foarte larga – noi recomandam sa adaugi o decoratie sau o culoare elaborata, forma unghiei in sine fiind una care creeaza un statement.

mernur.com

Orice stil alegi, nu uita ca cel mai potrivit intotdeuana va fi stilul in care te simti confortabil iar reteta unghiilor perfecte vine din ingrijire si atentie la detalii. Mai jos gasesti produsele noastre profesionale pentru mani/pedi printre care te invitam sa rasfoiesti – sigur vei gasi ceva potrivit pentru tine.

Oranjollie – Unghii